GRUPNI TRENING shadow overlay

GRUPNI TRENING

Motivira vas rad u grupi?

Usluge

*TRENUTNO NEDOSTUPNO ZBOG SITUACIJE S KORONOM*

Potpuni ste početnik u svijetu fitness-a? Imate problema s viškom kilograma? Ne krećete se, osjećate bolove u leđima, tromi ste?

Ne brinite! Imam rješenje za vas.

TOTAL TRANSFORMATION!

Kao što samo ime kaže, vrijeme je za vašu potpunu transformaciju!

Ostvarite vidljiv, zdrav i održiv rezultat već kroz pola godine.

Total Transformation grupni trening je osmišljen s namjerom da olakša ljudima borbu s viškom kilograma i manjkom tjelesne aktivnosti. Primjeren je za osobe s viškom kilograma (8kg na više), osobama s bolovima u leđima i  zglobovima (sjedilački način života, nikakva tjelesna aktivnost) te osobama s lošim ili nikakvim prehrambenim navikama uz problem pušenja i alkohola. Grupe su limitirane na 10 osoba kako bi se od svake osobe mogao izvući maksimalan angažman, a slijedom toga i željeni napredak. Program nikome ne garantira uspjeh, jer uspjeh ovisi o svakom pojedincu zasebno, ali je skrojen s namjerom da svima olakša put prema napretku.

Prva 3 mjeseca provodi se osnovni „TT BASIC“ program. Glavni cilj programa je postupno uvođenje korisnika u trenažni proces, poboljšanje mobilnosti i fleksibilnosti, smanjenje i uklanjanje bolova u kralježnici i zglobovima, učenje tehnike dizanja i disanja, osnovna znanja o zdravoj prehrani te postupno usvajanje prehrambenih navika. „TT BASIC“ je pripremni program za slijedeća 3 mjeseca, odnosno za „TT ADVANCED“ program vježbanja.

TT ADVANCED“ je nadogradnja na bazični program transformacije. Nakon usvajanja osnovnih znanja o zdravoj prehrani i osnovnih obrazaca kretanja, iduća 3 mjeseca vode korisnika u nadogradnju postojećih znanja i sposobnosti. Prvenstveno će se poboljšati funkcionalne sposobnosti, ojačati tijelo uz vježbe snage s opterećenjem te s usvojenim znanjem o prehrani iz bazičnog programa utjecati na smanjenje viška kilograma (masnih naslaga).

Nakon završetka 6 mjesečnog ciklusa, za korisnike završava TOTAL TRANSFORMATION GRUPNI program te ih se usmjerava u teretanu gdje će uz kombinaciju vježbi s opterećenjem i lakših cardio vježbi nastaviti svoju transformaciju prema željenom izgledu i zdravlju. Pruža im se mogućnost daljnjeg individualnog rada s trenerom uz dogovor.

JEDINSTVENA CIJENA OD 1800kn ZA 3 MJESECA (SAMO 600kn MJESEČNO) - PLAĆANJE PUNOG IZNOSA NA POČETKU CIKLUSA.

PRIJAVE - U TIJEKU - limit 10 osoba.   

Trenutno nedostupno zbog situacije oko korone.  

Cjenik usluga            

info icon

Dogovori kavu s
GORANOM

close icon
background image background gradient

S Goranom na kavu

Dajem privolu da se moji podaci koriste i obrađuju u svrhu odgovaranja na moj upit.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.
Više informacija »

Slažem se