ONLINE TRENING shadow overlay

ONLINE TRENING

Ne volite odlazak u teretanu, a vježbali bi ste?

Usluge

Danas on-line trening dobiva sve više i više prostora u svijetu fitness-a. Posebno se to osjetilo za vrijeme potpunog zatvaranja fitness centara. Kretanje i tjelovježba trebalo bi zauzimati važan dio života kod svakog pojedinca.

No da li nam je dosta da svaki dan hodamo, trčimo, plivamo ili vozimo bicikl?

Apsolutno podržavam svaki oblik tjelesne aktivnosti te ukoliko to ne radite ili radite minimalno, vrijeme je da se krenete KRETATI!

No kako je mišić napravljen da se može razvijati, aerobnim aktivnostima niskog intenziteta nećemo u nekoj mjeri utjecati na njegovu promjenu.

Mišić traži adekvatan podražaj, traži novi i drugačiji intezitet, traži progresiju.

Da bismo to postigli moramo stvoriti dovoljno jak podražaj  kako bi ga potaknuli na promjenu.

Zato ovjde na scenu stupa TRENING S VLASTITOM TEŽINOM (BODYWEIGHT TRENING) koji će vam dati željeni tonus, kojim ćete utjecati na redukciju potkožnog masnog tkiva, kojim ćete otkloniti bolove u dijelovima tijela, te koji će uz uravnoteženu prehranu dovesti do očekivanih rezultata.

Da bi to sve funkcioniralo potreban je stručan trener koji će vas putem ON-LINE treninga posložiti i usmjeriti na pravilan put.

Cjenik usluga

info icon

Dogovori kavu s
GORANOM

close icon
background image background gradient

S Goranom na kavu

Dajem privolu da se moji podaci koriste i obrađuju u svrhu odgovaranja na moj upit.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.
Više informacija »

Slažem se