PRIVATNI TRENING shadow overlay

PRIVATNI TRENING

Želite najbolje rezultate u najkraće vrijeme?

Usluge

Zašto odabrati individualan pristup?

Da bi postigli sigurne i pouzdane rezultate potrebno je ovladati pravilnom tehikom vježbi i bazičnim znanjem o zdravoj i uravnoteženoj prehrani. Taj prijenos znanja smatram najvažnijim zadatkom svakog privatnog trenera.

Da li ću postići željene rezultate na vrijeme?

Svaka osoba je individua za sebe, te se neka tijela brže transformiraju, a druga sporije. Sve ovisi u kojoj fazi se nalazite te koji vam je željeni cilj. Tijelo zahtijeva vrijeme prilagodbe te koliko ste spremni uložiti takvi će biti i rezultati.

Koliko mi je potrebno rada s privatnim trenerom da postignem zacrtani cilj?

Rad s privatnim trenerom bih preporučio svima. Ne možda toliko na duži period, ali na period od 1 - 3 mjeseca sigurno. Zašto? Ukoliko uložite u znanje na samom početku vaše tjelesne transformacije uštedjeti ćete si mjesece i mjesece traženja pravilne izvedbe vježbi, testiranja adekvatnog programa treninga prilagođenog vama te isprobavanja raznoraznih dijeta koje će vas na kraju samo razočarati. Ja dajem svoj maksimum da vas od početka naučim što je moguće više i u što kraćem periodu osoposbim za samostalni rad.

Zašto je privatan trening skup?

U svijetu postoje dva vrlo važna pojma - KVALITETA i KVANTITETA. Svi znamo onu dobru staru "koliko para toliko muzike" što najbolje odgovara na vaše pitanje. Trener koji ulaže u svoje znanje, konstantno radi na sebi, prati nove trendove, istraživanja, ulaže u edukacije zasigurno gradi svoj brand u smjeru KVALITETE. Ta kvaliteta drži svoju cijenu. Također postoje privatni treninzi s nižom cijenom na tržištu što opet povlači pitanje što se dobije u tom rangu cijena i da li se ovdje ulaže u kvalitetu ili KVANTITETU? Moj savjet je da tražite kvalitetu i što prije ovladate trenažnim i prehrambenim procesom pa dalje uz smjernice i savjete vašeg trenera nastavite trenirati samostalno. To je za mene best buy opcija.

Cjenik usluga


Kontakt obrazac

Molim vas da unesete potrebne informacije. Javiti ću vam se u najkraćem mogućem roku.

Dajem privolu da se moji podaci koriste i obrađuju u svrhu odgovaranja na moj upit.

info icon

Dogovori kavu s
GORANOM

close icon
background image background gradient

S Goranom na kavu

Dajem privolu da se moji podaci koriste i obrađuju u svrhu odgovaranja na moj upit.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.
Više informacija »

Slažem se